Loading...

Adresa caminului:

Strada Occidentului 25, sector 1, Bucuresti, 010982, Romania.

ziua-copiilor-la-centru-de-batrani-1-iunie-2023

Sarbatorirea Zilei Copiilor de 1 Iunie 2023 la Camin batrani Luxab

La Centrul de batrani Luxab din Bucuresti, Ziua Copiilor a fost marcata pe 1 iunie 2023 printr-un eveniment special, care a adus impreuna tineri si varstnici intr-o atmosfera plina de bucurie si entuziasm. Evenimentul a fost dedicat celor 135 de copii aflati in evidenta Arhiepiscopiei Bucurestilor si a Protopopiatului Sector 5 Capitala, invitandu-i sa participe la o sarbatoare gandita special pentru ei in salonul de festivitati al centrului.

Cu inimile deschise si pline de asteptari, copiii au pregatit un program artistic remarcabil, care a inclus recitari de poezii, cantece vesele si o sceneta amuzanta, toate acestea fiind gandite sa incante si sa aduca zambete pe chipurile rezidentilor centrului. Prezenta lor plina de viata si energia debordanta au transformat ziua intr-una memorabila pentru toti cei prezenti.

Beneficiarii centrului Luxab, emotionati si incantati de talentul si entuziasmul copiilor, s-au lasat purtati de magia momentului, cantand impreuna si oferind aplauze generoase la finalul fiecarei reprezentatii. Schimbul de afectiune si recunostinta a fost simbolizat prin oferirea unei flori din partea copiilor fiecarui rezident, un gest simplu, dar plin de semnificatie.

La randul lor, beneficiarii centrului au raspuns cu generozitate, oferind daruri copiilor, ca semn de apreciere pentru momentele de bucurie impartasite. Acest schimb de cadouri a subliniat frumusetea relatiei dintre generatii si importanta momentelor de comuniune si bucurie partajata.

Evenimentul a fost animat si de prezenta a doi animatori profesionisti, care au adus un plus de veselie si distractie, asigurandu-se ca fiecare copil participa activ si se bucura din plin de sarbatoare. Jocurile, dansurile si activitatile interactive propuse de animatori au completat perfect programul artistic pregatit de copii, transformand intalnirea intr-o adevarata festivitate.

Ziua Copiilor sarbatorita la Centrul Luxab a fost mai mult decat o simpla reuniune; a fost o demonstratie de bucurie, solidaritate si respect intre generatii, aratand ca momentele de sarbatoare si recunostinta sunt esentiale pentru a construi o comunitate unita si plina de afectiune.

Imagini eveniment
ziua-copiilor-la-centru-de-batrani-1-iunie-2023-1
ziua-copiilor-la-centru-de-batrani-1-iunie-2023-2
ziua-copiilor-la-centru-de-batrani-1-iunie-2023-3

Video eveniment

Lasa un comentariu

logo-blog

Luxab

Camin batrani Bucuresti

Caminul de batrani Luxab din Bucuresti se distinge prin organizarea de evenimente culturale, zile eveniment, concerte de muzica clasica, colinde si multe altele pentru a imbogati viata sociala si emotionala a rezidentilor sai. Aceste activitati sunt concepute pentru a aduce bucurie, a stimula memoria afectiva si a promova o atmosfera comunitara calda, reflectand angajamentul centrului fata de bunastarea si fericirea beneficiarilor sai.