Loading...

Adresa caminului:

Strada Occidentului 25, sector 1, Bucuresti, 010982, Romania.

Centrul nostru se distinge prin servicii profesionale de ingrijire, personal calificat si o atmosfera familiala, totul pentru a asigura cea mai buna experienta pentru varstnicii nostri.

Servicii azil de batrani Bucuresti

ingrijire-batrani-pe-termen-lung

Ingrijire pe termen lung

ingrijire de lunga durata

Ingrijire de lunga durata

supraveghere permanenta

Supraveghere permanenta

ingrijire-boli-neurologice-batrani

Ingrijire boli de memorie

Ingrijire rezidenti cu dementa

Ingrijire rezidenti cu dementa

Ingrijire rezidenti cu Alzheimer

Ingrijire rezidenti cu Alzheimer

ingrijiri-paliative-batrani

Ingrijire paliativa

Cresterea calitatii vietii

Cresterea calitatii vietii

Gestionarea simptomelor si a tratamentelor

Gestionarea tratamentelor

azil-batrani-bucuresti
ingrijire-varstnici
+

Clienti
multumiti

Dedicam fiecare zi ingrijirii batranilor, asigurandu-ne ca fiecare rezident se bucura de confort, siguranta si respect, intr-un mediu cald si primitor

Centru de ingrijire batrani

Datorita celor mai inalte standarde de confort, atentie si dedicare, precum si ingrijire si asistenta non-stop, LUXAB a devenit unul dintre cele mai apreciate camine de batrani din Bucuresti. Pur si simplu ne propunem sa oferim tot ce este mai bun tuturor celor care apeleaza la serviciile noastre.

In cadrul centrului nostru de ingrijire, ne propunem sa oferim cele mai inalte standarde, adoptand in permanenta o abordare individualizata, sensibila si profesionala. De asemenea, ne straduim sa oferim un mediu cald si grijuliu, in care accentul se pune foarte mult pe demnitate, independenta si respect.

Azil de batrani de lux: Eleganta si ingrijire de top pentru cei dragi!

Aveti nevoie de informatii suplimentare?

Mai mult decat un simplu azil, casa noastra de batrani este un loc unde respectul, dragostea si ingrijirea sunt la ordinea zilei, asigurand un trai linistit si confortabil.


Detalii la 0720 160 612

Azil de batrani de lux
Eleganta si ingrijire de top
Camin batrani Bucuresti: O comunitate vibranta asteapta sa te cunoasca!

Doriti sa programati o vizionare?

Situat in inima orasului, caminul nostru ofera un mediu cald si primitor, imbinand confortul modern cu o ingrijire atenta pentru fiecare batran.


Detalii la 0720 160 612

comunitate vibranta asteapta sa te cunoasca
caminul nostru ofera un mediu cald si primitor
centru de ingrijire pentru persoane varstnice modern si primitor, care ofera conditii de lux la standarde inalte de ingrijire medicala si rezidentiala.
Unul dintre cele mai moderne Camine de batrani din Bucuresti.
Suntem la un telefon distanta
Experienta si Rafinament

Misiunea azilului de batrani LUXAB

Pentru a atinge obiectivele, ascultam intotdeauna dorintele clientilor nostri si le oferim libertatea de alegere, oferind in acelasi timp sfaturile si asistenta necesare pentru a lua decizii in cunostinta de cauza dar si tarife de ingrijire batrani competitive in raport cu serviciile oferite. In plus, lucram din greu pentru a construi relatii stranse si informale cu rezidentii nostri, deoarece acest lucru ne faciliteaza capacitatea de a empatiza cu sentimentele lor si de a le raspunde nevoilor, indiferent daca acestea sunt fizice, emotionale sau spirituale.

Deoarece ambitia noastra nu este doar sa avem grija de persoanele in varsta si fragile, ci sa promovam sanatatea, fericirea si longevitatea, oferim, de asemenea, un program activ de ingrijire batrani pe termen lung, educatie pentru sanatate la care toti rezidentii si rudele sunt incurajati sa participe. Toti angajatii nostri inteleg ca pentru a-si indeplini rolul unic de ingrijitor, trebuie sa fie competenti in toate aspectele ingrijirii individualizate, inclusiv evaluarea, planificarea, implementarea si evaluarea.

centru-de-ingrijire-batrani
+

Ani de activitate

Descopera cel mai modern centru de ingrijire batrani din Bucuresti cu conditii de cazare asemenea unui hotel de 4 stele.

Camin de batrani & Ingrijire seniori dedicata tuturor necesitatilor

Atmosfera prietenoasa din caminul de batrani LUXAB asigura faptul ca toata lumea isi poate continua viata de zi cu zi cu intimitate personala si demnitate cu cele mai inalte standarde de ingrijire. Suntem o casa de batrani, rezidentiala, extrem de bine dotata cu o clasificare de top in radul caminelor din Bucuresti. Echipa noastra, incurajeaza un stil de viata cat mai complet si activ pentru fiecare rezident. Mai presus de toate, fiecare rezident este tratat ca un individ si incurajat sa exercite alegerea in toate aspectele ingrijirii sale. Vrem ca rezidentii sa se simta ca acasa, iar regulile si reglementarile sunt reduse la minimum.

Ingrijire batrani

Ingrijire de specialitate pentru persoane varstnice care nu se pot ingrijire singure.

Ingrijire persoane varstnice
Ingrijire batrani

Ingrijire personala

Ingrijirea personala a rezidentilor nostri este un aspect deosebit de important pentru noi.

Asistenta speciala
Ingrijire personala

Ingrijire batrani

Ingrijire de specialitate pentru persoane varstnice care nu se pot ingrijire singure.

Ingrijire batrani
Ingrijire de specialitate

Ingrijire 24/7

Oferim o supraveghere permanenta cu un personal specializat pentru toti rezidentii nostri.

Ingrijire 24/7
supraveghere permanenta
Casa de batrani potrivita pentru orice varstnic
grija pentru persoana iubita