Loading...

Adresa caminului:

Strada Occidentului 25, sector 1, Bucuresti, 010982, Romania.

ziua-copiilor-la-centru-de-batrani-1-iunie-2022

Sarbatorirea Zilei Copiilor de 1 Iunie 2022 la Camin batrani Luxab

Cu mare bucurie si entuziasm, amintim de o zi cu totul speciala, care a adus impreuna generatii, zambete si multa caldura umana. In data de 1 iunie, cand intreaga lume sarbatoreste Ziua Copilului, centrul nostru a fost invaluit intr-o atmosfera magica, gratie vizitei minunate a copiilor de la Centrul de zi Sfanta Sofia al Arhiepiscopiei Bucurestilor.

Sala de evenimente a centrului nostru s-a transformat intr-un veritabil spatiu de sarbatoare, decorat cu baloane colorate, panglici si desene, creand un cadru vesel si primitor. In aceasta atmosfera de sarbatoare, micutii artisti ai Centrului de zi Sfanta Sofia au urcat pe scena, plini de emotie si entuziasm, pregatiti sa impartaseasca bucuria specifica copilariei prin cantece si dansuri.

Repertoriul ales a cuprins o selectie variata de cantece dedicate copilariei, de la melodii vesele si jucause, la cantece educative si povesti muzicale care au captivat inimile tuturor. Fiecare interpretare a fost un prilej de a celebra inocenta, bucuria si energia debordanta specifica celor mici, aducand un val de optimism si tinerete in sufletele rezidentilor centrului.

Momentul schimbului de daruri a fost, fara indoiala, punctul culminant al evenimentului. Copiii, cu multa grija si afectiune, au pregatit cadouri simbolice pentru batranii centrului, fiecare pachet fiind insotit de un mesaj personal si o imbratisare calda. In semn de recunostinta si bucurie, rezidentii au raspuns cu dulciuri, jucarii si alte cadouri pentru micutii oaspeti, creand astfel un schimb emotionant de afectiune si recunostinta intre generatii.

Reactia batranilor la vizita copiilor a fost una de neuitat. Zambetele, aplauzele si lacrimile de fericire au fost marturie a faptului ca muzica, jocurile si energia copiilor pot aduce lumina si speranta, indiferent de varsta. Aceasta interactiune a fost un prilej de a reaminti tuturor importanta comuniunii, a intelegerii si a bucuriei simple pe care o aduc momentele petrecute impreuna.

Pagina noastra de evenimente pastreaza vie amintirea acestei zile speciale, subliniind angajamentul centrului de batrani Luxab de a construi punti intre generatii si de a oferi rezidentilor sai momente de neuitat, pline de caldura si afectiune. Ii multumim Centrului de zi Sfanta Sofia pentru colaborare si pentru ca a ales sa impartaseasca cu noi bucuria si inocenta copilariei, transformand Ziua Copilului intr-o sarbatoare a intregii comunitati.

Imagini eveniment
ziua-copiilor-la-centru-de-batrani-1-iunie-2022-1
ziua-copiilor-la-centru-de-batrani-1-iunie-2022-2

Video eveniment

Lasa un comentariu

logo-blog

Luxab

Camin batrani Bucuresti

Caminul de batrani Luxab din Bucuresti se distinge prin organizarea de evenimente culturale, zile eveniment, concerte de muzica clasica, colinde si multe altele pentru a imbogati viata sociala si emotionala a rezidentilor sai. Aceste activitati sunt concepute pentru a aduce bucurie, a stimula memoria afectiva si a promova o atmosfera comunitara calda, reflectand angajamentul centrului fata de bunastarea si fericirea beneficiarilor sai.