Adresa caminului:

Strada Occidentului 25, sector 1, Bucuresti, 010982, Romania.

concert-de-craciun-2023-camin-batrani
Decembrie 2023

Sarbatorim a treia editie al Concertului de Craciun la caminul Luxab 2023

In decembrie 2023, centrul de batrani Luxab din Bucuresti a fost gazda celei de-a treia editii a Concertului de Craciun, un eveniment care a reunit comunitatea intr-o atmosfera de sarbatoare si generozitate. Sub lumina stralucitoare a decoratiunilor festive, varstnicii centrului au fost colindati de copiii Asociatiei "Sfantul Ierarh Alexandru si Sfanta Cuvioasa Parascheva", aducand bucuria si spiritul Craciunului in inimile tuturor.

Evenimentul a debutat cu un recital impresionant al grupului de copii de la Colegiul National "Dinu Lipatti", urmat de evolutiile grupurilor "Radacinile" si "Odoarele" de la Scoala Planetariul Copiilor. Aceste momente muzicale au creat o atmosfera magica, pregatind scena pentru interpretarile ulterioare.

Marian Stirbei si Karina Cobuleanu au incantat publicul cu interpretari memorabile, dar momentul culminant al serii a fost recitalul oferit de Magda Catone, care a emotionat profund audienta prin prestatia sa. Talentul si pasiunea tuturor artistilor implicati au transformat evenimentul intr-o adevarata sarbatoare a muzicii si a comuniunii.

Pe langa aspectul cultural, evenimentul a avut si o dimensiune filantropica importanta. La finalul concertului, 40 de copii beneficiari ai centrelor de zi ale Arhiepiscopiei Bucurestilor au fost surprinsi de o intalnire speciala cu Mos Craciun, care le-a oferit daruri, aducand zambete si fericire. Aceasta initiativa a subliniat spiritul de daruire si generozitate care defineste sarbatoarea Craciunului.

Colindatorii, inimile si sufletele acestui eveniment, au fost si ei rasplatiti de organizatori cu daruri, in semn de recunostinta pentru bucuria pe care au adus-o in centrul Luxab. Schimbul de cadouri si momentele de bucurie partajata au reusit sa creeze legaturi puternice intre generatii, demonstrand ca magia Craciunului poate uni comunitati si poate aduce lumina si caldura in inimi.

A treia editie a Concertului de Craciun de la centrul Luxab a fost un succes remarcabil, reusind sa aduca impreuna arta, cultura, comunitatea si filantropia intr-o sarbatoare memorabila a spiritului sarbatorilor de iarna.

Imagini eveniment
concert-de-craciun-2023-camin-batrani-1
concert-de-craciun-2023-camin-batrani-2
concert-de-craciun-2023-camin-batrani-3

Video eveniment

Lasa un comentariu

logo-blog

Luxab

Camin batrani Bucuresti

Caminul de batrani Luxab din Bucuresti se distinge prin organizarea de evenimente culturale, zile eveniment, concerte de muzica clasica, colinde si multe altele pentru a imbogati viata sociala si emotionala a rezidentilor sai. Aceste activitati sunt concepute pentru a aduce bucurie, a stimula memoria afectiva si a promova o atmosfera comunitara calda, reflectand angajamentul centrului fata de bunastarea si fericirea beneficiarilor sai.