Loading...

Adresa caminului:

Strada Occidentului 25, sector 1, Bucuresti, 010982, Romania.

concert-craciun-luxab-2021

Concert de Craciun 2021 la Camin batrani Luxab

Caminul de batrani Luxab isi deschide portile catre o atmosfera plina de caldura si comuniune pentru concertul de Craciun, intr-o zi speciala ce aduce in prim-plan spiritul sarbatorilor si bucuria de a impartasi momente unice. Evenimentul nostru de suflet este organizat cu sprijinul generos al Asociatiei Sf. Ierarh Alexandru si Sf. Cuvioasa Parascheva, care ne-a onorat cu initiativa de a aduce in centrul nostru un concert de colinde de neuitat.

In sala de evenimente, decorata cu grija si impodobita in culorile calde ale iernii, participantii au fost intampinati cu o atmosfera primitoare si festiva. Concertul de colinde a fost sustinut de grupul psaltic al Asociatiei, un ansamblu de voci armonioase ce au reusit sa trezeasca in inimile tuturor emotia profunda si nostalgia sarbatorilor de odinioara. Repertoriul ales a cuprins o varietate de colinde traditionale si cantece de iarna, fiecare interpretare fiind o calatorie muzicala prin esenta si frumusetea traditiilor noastre.

Evenimentul a fost nu doar un prilej de a savura muzica de calitate, dar si o ocazie de a manifesta solidaritate si generozitate. La finalul concertului, cu inimile incalzite de acordurile muzicale, a avut loc un moment special de daruire. Asociatia Sf. Ierarh Alexandru si Sf. Cuvioasa Parascheva, cu sprijinul comunitatii si al voluntarilor, a pregatit daruri pentru copii proveniti din familii cu posibilitati materiale reduse, un gest nobil ce reflecta spiritul de daruire si compasiune ce caracterizeaza sarbatorile.

Darurile au fost impartite intr-o atmosfera de bucurie si recunostinta, fiecare pachet aducand un zambet si o raza de speranta. Participantii la concert, atat rezidentii centrului cat si oaspetii, au fost, de asemenea, surprinsi cu mici atentii, pentru a le multumi pentru prezenta si pentru a le impartasi bucuria acestei zile.

Aceasta pagina de evenimente nu este doar un rezumat al unei zile pline de muzica si generozitate, ci si o invitatie deschisa catre toti cei care doresc sa participe la viitoarele noastre initiative. Centrul de batrani Luxab, impreuna cu partenerii nostri de la Asociatia Sf. Ierarh Alexandru si Sf. Cuvioasa Parascheva, isi reinnoieste angajamentul de a oferi momente de neuitat, de a construi punti de legatura intre generatii si de a cultiva valorile de iubire, speranta si daruire.

Va multumim tuturor celor care ati fost parte din aceasta sarbatoare a inimii si va invitam sa ramaneti alaturi de noi pentru a scrie impreuna noi povesti pline de caldura si lumina.

Imagini eveniment
concert-craciun-luxab-2021-2
concert-craciun-luxab-2021-3

Video eveniment

Lasa un comentariu

logo-blog

Luxab

Camin batrani Bucuresti

Caminul de batrani Luxab din Bucuresti se distinge prin organizarea de evenimente culturale, zile eveniment, concerte de muzica clasica, colinde si multe altele pentru a imbogati viata sociala si emotionala a rezidentilor sai. Aceste activitati sunt concepute pentru a aduce bucurie, a stimula memoria afectiva si a promova o atmosfera comunitara calda, reflectand angajamentul centrului fata de bunastarea si fericirea beneficiarilor sai.