Adresa caminului:

Strada Occidentului 25, sector 1, Bucuresti, 010982, Romania.

sarbatorirea-zilei-de-8-martie-azil-batrani-2023
8 Martie 2023

Sarbatorim ziua internationala a femeii in data de 8 martie 2023 la caminul Luxab

La Centrul de batrani Luxab din Bucuresti, Ziua Internationala a Femeii, sarbatorita pe 8 martie 2023, a fost marcata printr-un eveniment special care a adus impreuna generatii si a incurajat schimbul de bucurie si recunostinta. In sala de festivitati a caminului, atmosfera a fost una de sarbatoare, unde copiii de la centrele de zi pentru copii "Sfanta Sofia" si "Sfanta Treime" ale Arhiepiscopiei Bucurestilor au fost protagonistii unui spectacol emotionant.

Cu entuziasm si inocenta, micutii au pregatit un repertoriu variat de cantece, dedicat sarbatoririi femeilor si aducand un omagiu tuturor doamnelor si domnisoarelor prezente la eveniment. Muzica, vocea cristalina a copiilor si energia lor debordanta au reusit sa creeze momente unice de bucurie si sa aduca zambete pe chipurile rezidentilor, multi dintre ei fiind emotionati de aceasta surpriza placuta.

In semn de apreciere si respect pentru sarbatoarea de 8 martie, copiii au oferit martisoare si flori, simboluri ale primaverii si ale renasterii, care au incantat si mai mult inimile batranilor. Aceste gesturi simple, dar pline de semnificatie, au reusit sa creeze o conexiune emotionala profunda intre copii si seniori, demonstrand cat de important este sa daruim si sa ne aratam recunostinta si afectiunea.

La randul lor, copiii au fost rasplatiti pentru generozitatea si talentul lor prin daruri simbolice oferite de organizatori si au avut parte de dulciuri, bucurandu-se de un moment de sarbatoare si de partaj. Acest schimb de daruri a subliniat frumusetea comuniunii intre generatii si importanta de a impartasi momente de bucurie si apreciere.

Evenimentul a fost nu doar o ocazie de sarbatorire a Zilei Internationale a Femeii, dar si o demonstratie a valorilor comunitare, a respectului intergenerational si a bucuriei de a fi impreuna. Rezidentii centrului Luxab s-au simtit onorati si bucurosi de vizita copiilor, acest moment deosebit reusind sa aduca un strop de prospetime, veselie si culoare in viata lor de zi cu zi.

Imagini eveniment
sarbatorirea-zilei-de-8-martie-azil-batrani-2023-1
sarbatorirea-zilei-de-8-martie-azil-batrani-2023-2
sarbatorirea-zilei-de-8-martie-azil-batrani-2023-3

Video eveniment

Lasa un comentariu

logo-blog

Luxab

Camin batrani Bucuresti

Caminul de batrani Luxab din Bucuresti se distinge prin organizarea de evenimente culturale, zile eveniment, concerte de muzica clasica, colinde si multe altele pentru a imbogati viata sociala si emotionala a rezidentilor sai. Aceste activitati sunt concepute pentru a aduce bucurie, a stimula memoria afectiva si a promova o atmosfera comunitara calda, reflectand angajamentul centrului fata de bunastarea si fericirea beneficiarilor sai.