Loading...

Adresa caminului:

Strada Occidentului 25, sector 1, Bucuresti, 010982, Romania.

concert-de-muzica-clasica-28-04-2022-camin-luxab-1

Concert de muzica clasica la Camin batrani Luxab

Evenimentul a fost un concert de muzica clasica organizat la caminul de batrani Luxab din Bucuresti, destinat beneficiarilor, apartinatorilor si personalului centrului. Acest concert a fost sustinut de studenti de la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, printre care Andreea Mihail, Marian Stirbei, Alexandra Gheorghe, Andra Petre si Mihnea Stroe. Repertoriul a inclus piese clasice interpretate la vioara, pian, si de catre solisti vocali, oferind o experienta culturala deosebita comunitatii centrului Luxab.

Imagini eveniment
concert-de-muzica-clasica-28-04-2022-camin-luxab-4
concert-de-muzica-clasica-28-04-2022-camin-luxab-3
concert-de-muzica-clasica-28-04-2022-camin-luxab-1

Video eveniment
Comentarii
Andrei Marin

“Concertul de la Luxab a fost o demonstratie impresionanta de talent si pasiune. A fost o bucurie sa vad cum muzica clasica inca rezoneaza cu toate generatiile si cum studentii de la Universitatea de Muzica isi impartasesc talentul cu comunitatea. Felicitari tuturor!”

Gabriela Ionescu

“Evenimentul de la caminul Luxab a adus un strop de lumina si speranta in inimile tuturor. Muzica interpretata de tinerii artisti a fost nu doar un regal auditiv, ci si o punte intre generatii. Un astfel de eveniment ne aminteste de forta si frumusetea artei.”

Lasa un comentariu

logo-blog

Luxab

Camin batrani Bucuresti

Caminul de batrani Luxab din Bucuresti se distinge prin organizarea de evenimente culturale, zile eveniment, concerte de muzica clasica, colinde si multe altele pentru a imbogati viata sociala si emotionala a rezidentilor sai. Aceste activitati sunt concepute pentru a aduce bucurie, a stimula memoria afectiva si a promova o atmosfera comunitara calda, reflectand angajamentul centrului fata de bunastarea si fericirea beneficiarilor sai.